Fashion Files, Favorite Items, Style Icons

Dior inspiration

Charlize Theron in a Christian Dior  gown

Charlize Theron in a Christian Dior gown

Habar nu am când a trecut luna martie, despre care tot ce pot acum să zic e că am aşteptat-o cu multă bucurie şi că, pe lângă primăvara atât de dragă mie, mi-a adus în dar câteva oportunităţi şi proiecte noi, pentru care sunt recunoscătoare.

Weekendul acesta a apărut şi soarele, de care mi-era atât de dor, după o săptămână rece şi ploioasă. Dacă vremea se anunţă blândă pentru următoarele săptămăni, atunci pot să încep liniştită ritualul meu preferat de primăvară, care constă în aranjarea florilor în ghivece pentru a decora grădina. Este unul din momentele mele preferate din această perioadă, în care mă încarc cu multă energie şi bună dispoziţie, în care vorbesc cu florile, le aşez în ghivece noi, le curăţ de frunzele uscate şi le transmit toată iubirea mea 🙂 Abia aştept să înflorească lalelele pe care le-am plantat astă toamna şi să mă bucur de culorile lor!

Şi că veni vorba de lalele, gândurile îmi zboară la rochia mea favorită de la Oscar 2016. Singura! Şi pe care mi-am propus să o păstrez drept sursă de inspiraţie. Rochia roşie Dior, purtată de Charlize Theron. Deloc întâmplător, dintre toate ţinutele de la gala Golden Globes de anul acesta, cel mai mult mi-a plăcut tot o rochie roşie, Dior.

Căutand mai multe fotografii, am dat peste alte două ţinute de excepţie purtate de Charlize în ultimii doi ani, pe care vi le prezint mai jos.

Acestea fiind zise, eu îmi iau un pahar de vin alb şi câteva smochine, cu care ies în grădină, să le savurez, în timp ce mă mai bucur puţin de soarele ăsta călduţ de sfârşit de martie.

O săptămână frumoasă şi plină de energie să aveţi!

Charlize-Theron-at-red-carpet-of-cannes 2015, Dior Couture

Charlize Theron, Cannes 2015

 

Charlize Theron arrives at the Oscars on Sunday, March 2, 2014, at the Dolby Theatre in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Charlize Theron, Oscars 2014 (photo by Jordan Strauss/Invision/AP)