Food, Lifestyle

EVITAL Functional Food Launch

EVITAL Functional Food
Cori Gramescu, ambasador EVITAL Functional Food

Cori Grămescu, coach de lifestyle si nutriție & ambasador EVITAL Functional Food

Bine v-am regăsit! După vreo două luni pline de activități, muncă și evenimente, azi vă povestesc despre un subiect care cu siguranţă vă va trezi curiozitatea. Pe mine m-a cucerit din prima clipă şi recunosc că m-a prins atât de tare încât din cauza lui am lipsit de pe blog in ultima vreme 🙂

Este vorba despre proiectul EVITAL Functional Food, cu programul SUPER BODY RESET 3-10-3-3, premiat anul acesta de către celebrul Dr.OZ, în cadrul Galei pentru Excelență în Medicină, Inovație și Domenii Conexe, ce a avut loc la București. Un brand nou intrat în portofoliul companiei A&D Pharma, la a cărui lansare lucrez de la începutul lunii martie, împreună cu o echipă extraordinară.

Conferința de presă a avut loc săptămâna aceasta, pe 7 iunie, la Grand Hotel Continental. Le-am avut alături pe Diana Dumitrescu, Adina Halas, Florentina Opriș, Cristina Cioran, Luana Ibacka și Anca Serea, împreună cu reprezentanți de seamă ai presei și ai blogosferei, care au avut ocazia să savureze alimentele funcționale EVITAL la barul special amenajat, pe notele muzicale ale pianistului Iulian Neculache.

Cori Grămescu, în calitate de ambasador EVITAL Functional Food, a vorbit despre alimentele funcţionale și despre importanța lor în viața noastră de zi cu zi. În urma unei vieți urbane agitate, cu tot ce înseamnă acest lucru- hrana din agricultura industrializată, procesarea alimentelor, traiul într-un mediu poluant și stresant- este nevoie de un aport real de vitamine, minerale si antioxidanți, care de cele mai multe ori nu se regăsesc in alimentația noastră zilnică. „Alimentele funcţionale reprezintă o soluţie verificată şi controlată medical de a ne îmbogăţi alimentaţia cu substanţe nutritive, menite să ne ofere nu doar un tonus bun, ci şi un suport pentru o viaţă sănătoasă.” (Cori Grămescu). Alimentele funcţionale EVITAL au un gust plăcut, sunt ușor de folosit datorită ambalajului lor practic și nu conțin gluten. Un lucru extrem de important este acela că niciunul din cele patru alimente funcţionale nu implică restricții alimentare (doar evitarea exceselor), şi nu au adaos de zahăr, fiind potrivite chiar şi pentru persoanele cu diabet zaharat.

„EVITAL Functional Food este un proiect nou si ambițios, care se înscrie în preocuparea noastră continuă de a dezvolta produse inovatoare, venind în întâmpinarea nevoilor persoanelor care își doresc o viață sănătoasă.” a declarat Valentin Toncean, COO A&D Pharma.

Programul SUPER BODY RESET 3-10-3-3 are ca efect purificarea organismului prin eliminarea toxinelor si aportul de nutrienţi și este un program complex, compus din patru produse dezvoltate de compania Zuccari din Italia, care se consumă pe parcursul a trei săptămâni, după cum urmează:

  • SUPER ANANAS® (3 zile) – reduce retenția de apă din țesuturi;
  • DETOXASE® (10 zile) – detoxifica și revitalizează organismul (prin extractul de wasabi japonez);
  • SUPER ORANGE® (3 zile) – susține sistemul imunitar al organismului;
  • SUPER FRULLATO® (3 zile) – asigură aportul necesar de vitamine, minerale, antioxidanți si prebiotice

Eu am urmat programul și pot să afirm că funcționează. Am să vă povestesc despre efectele pe care le-am simțit eu pe parcursul curei și după, într-un articol viitor.

Până atunci, vă invit să citiți despre conținutul și beneficiile produselor pe www.evitalfunctionalfood.ro și pe Facebook /EVITALFunctionalFood.

Până la sfârșitul lunii iunie le găsiţi în reţeaua de farmacii selectate Sensiblu și online, pe www.bioportal.ro, la un preț special, cu 20% reducere la achizitia oricăruia dintre cele patru alimente functionale EVITAL.

Super Body Reset EVITAL Functional Food

EVITAL Functional Food

EVITAL Functional Food

Cu Simona Andrei, Revista BIZ

Alături de Simona Andrei (Revista BIZ)

Cori Grămescu si Valentin Toncean

Cori Grămescu, ambasadorul EVITAL Functional Food  si Valentin Toncean, COO A&D Pharma

Iulian Neculache, EVITAL Functional Food

Iulian Neculache

Alături de: Monica Măgureanu (GM Pandorra Story Style), Cristian Stancu (Marketing Director, Sensiblu), Valentin Toncean (COO, A&D Pharma), Gabriela Agape (BDM, A&D Pharma)

Alături de (de la stanga la dreapta): Monica Măgureanu (GM Pandorra Story Style), Cristian Stancu (Marketing Director, Sensiblu), Valentin Toncean (COO, A&D Pharma), Gabriela Agape (BDM, A&D Pharma)